TVRDOGLAVOST JE VRLINA! | KROJAČ VESELIH ODELA

Neću da ćutim. I neću da ti dopustim da završiš svoje izlaganje. E neka nisam u pravu, i dalje nisi ni ti. Pa šta ako se čak i inatim? Nije tačno da govorim ‘ neću ‘ prečesto.
Šta je ono što ja hoću? Ništa što bi ti mogao da mi prirediš. Ustvari, možda bi mogao. Priznaj da ti nisi u pravu. Ne moraš da kažeš da ja jesam, Ali priznaj da ti nisi.
Eto vidiš ko se inati. Ja? Ne ja, ti to radiš. Pa hajde onda, ako nije tako, priznaj. Ali baš nisam teška! Znaš da nisam. Pa i ne moraš da priznaš, ja to znam, i svi to znaju! Hajde da ih pitamo?
Šta, priznaješ? Hoćeš reći da sam ja u pravu, a ti nisi? Šta kažeš, nisam naporna? Pih, tako si dosadan! Trebao bi više da se inatiš, Vidiš to dete u tebi polako odrasta. Nemoj to da mu dopuštaš!
Znaš, ono jednom kad odraste, više se ne vraća. Ne trabunjam, objašnjavam ti.
Pobogu, pa dama se ne pita za godine. Neću ti reći sve i da pogodiš. Ovih mojih 30 su naspram tvojih 16 ništa do no broja. Ja sam zapravo mnogo mlađa. I bogami sam u pravu ovaj put.

About Mina Bogdanović

Mina, 19 godina, student novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Nisam visoka, ali rukama dodirujem oblake. Kontradiktornost mi je drugo ime. Bezuslovno zaljubljena u ideju ljubavi i zagrljaje.
View all posts by Mina Bogdanović →