Summer #3 |Kako najbrže do bronzanog tena? | Biobaza | Kate’s Beauty Planet

Ovaj tekst je nastavak na prethodni summer post, u kome sam vam pisala o Nivea kremama i ulju za sunčanje. Nakon njih sam prešla na Biobaza pekmez za postizanje bronzanog tena.

Da bi ovaj pekmez mogli da koristite potrebno je da imate neku boju kao podlogu. On nema nikakav zaštitni faktor i najbolje je koristiti ga nakon nekoliko dana sunčanja sa zaštitom. U suprotnom bi potpuno izgoreli na Suncu i najverovatnije ne bi dobili željenu boju. Tako]e bi bilo dobro da izbegavate najjače zračenje (10-16h).

O ovom pekmezu ste verovatno culi dosta toga, vrlo je popularan ovih dana. Sadrži ulje nevena, masline i ružinog drveta, kao i prah semena kakaa i zlatne čestice.

Ima vrlo neobičnu strukturu, nije ni masno ni lepljivo već nešto između. Podseća na pravu marmeladu. Ovaj proizvod je 98% prirodnog porekla i čini mi se d je ovo razlog zbog kog su me osice napadale svaku put kad sam ga namazala na telo. Bukvalno nisam mogla da se odbranim. Inače me je jako strah od insekata, a posebno od onih koji znaju i da pecnu tako da sam nakon prvog ujeda osice prestala sa intenzivnim mazanjem. 

Uglavnom, u toku sunčanja sam mogla da primetim kako mi koža poprima bronzani ten. jednostavno se videlo golim okom, kao da je u pitanju krema za samopotamnjivanje. S tim što ne dobijate neku jezivo narandžastu boju već pravu bronzanu preplanulost. Da ne spominjem zlatne čestice zbog kojih koža divno sija. Još jedna jako zgodna stvar kod ovog pekmeza je da se ne ispira tako lako u vodi, tako da možete da se rashladite a potom nastavite sunčanje bez dodatnog mazanja. 

Nakon ovog rituala potrebno je poslužiti se još jednim Biobaza preparatom a to je losion za produženje preplanulog tena. Takođe 98% prirodnog porekla, neguje kožu nakon sunčanja ali i produžava trajanje preplanulog tena uz pomoć svojih sastojaka kao što su karite maslac, prah kakao semenki, ekstrakt zelenog čaja, ulje jojobe, suncokretovo ulje itd. 

Ja sam ga mazala svako veče na odmoru a i dalje se mackam pomalo. Losion je vrlo dobar, jedan od najboljih koje sam probala. ne masti kožu, lagan je, i moja koža ga je jako dobro prihvatila i upija ga u tren oka. Baš sam se iznenadila ovim proizvodom i čak mi se više dopada od marmelade. Miris je predivan, pravi morski. Od mene imate tople preporuke za ovaj proizvod, čak i kao svaodnevni losion, bez da ste se sunčale. 


Ovi proizvodi koštaju: 1400 dinara marmelada a losion 800 dinara, ja sam ih dobila u PurityBox-u sa još par proizvoda po ceni od 1900 dinara.

Da li ste probali Biobazine proizvode za sunčanje? Ja jesam, i jako sam zadovoljna. Nadam se da vam se dopada post. Pozdrav do sledećeg! <3<3<3

About Katarina

Student fizike, mama i jako pozitivna osoba.
View all posts by Katarina →