SKINNY COFFEE CLUB | I AM NIKOLA

Moram priznati da je moja prva reakcija bila “Ma daj, kakva je ovo glupost”. Ali hajde u moru proizvoda ovog tipa, probaću i ovo. Kako kažu vreme čini svoje – tako je bilo. Nakon nedelju dana ova kafa je od mene oduzela 2kg! Pa sam nastavio da je pijem. I po završetku programa od 28 dana koliko traje ja sam za 5kg lakši!

Pored toga što je gubitak kilograma važan, mislim da je važna i ona doza energije koju nam daje ovaj proizvod. I kako sam postao ovisnik, dešavalo mi se da sam je par puta nosio sa sobom kada sam išao na kafu kod prijatelja. Eto, koliko je dobra!

Mislim da je ovaj proizvod zaista vredan i moje i vaše pažnje, zato trk na njihov sajt i ukoliko i vi zaista imate problema za variranjem kilograma naručite svoj! A ja vam darujem ovaj kod kojim prilikom kupovine dobijate 20% popusta. Samo ukucajte IAMNIKOLA20.

 

Pogledajte sajt: OVDE

 

 

 

About Nikola Ivković

Instagram Čarobnjak. Zaljubljenik u kafu, kozmetiku i olovku. Volim pisanje. Volim život. Volim ljubav. Volim fotografiju. Student sociologije. Brbljivi dečak sa fotoaparatom u ruci.
View all posts by Nikola Ivković →