Prirodna kozmetika, da ili ne? | The Glam Life

Kada sam na instagramu stavio anketu o prirodnoj kozmtici, nisam verovao koliko vas ustvari koristi ovakvu vrstu kozmetike. Dakle, tema današnje kolumne je „Prirodna Kozmetika“. Ovu nedelju su svakako obeležile saradnje sa ovakvim brendovima o kojima ću danas pisati. Moje mišljenje o prirodnoj kozmetici je pozitivno, i zaista je dugo koristim i tek sada kada sam počeo da se bavim ovakvim poslom otkrio koliko ustvari ovakvih brendova ima i sve saradnje do sada su me oduševile, tu su Valdini, JJ Losion i Delicija.

loading…

-Valdini kozmeticka kuca je iz Niša i postoje vise od 7 godina. Ovo je inace porodicni posao, tako da sam siguran da ce jos dugo da potraje. Bave se biljnom kozmetikom, bez konzervansa i aditiva, preparatima na bazi ulja sa lekovitim dejstvima. Bave se najvise proizvodnjom sapuna od kojih najpoznatiji sapun od magarećeg mleka.Ja sam dobio ulje za masnu kožu, ši puter za telo, sapun sa cimetom i sapun sa magarećim mlekom. Možete ih naći na instagramu i fejsbuku, cene su veoma pristupačne i možete se raspitati o svim proizvodima. Od sveg srca vam preporučujem njihove proizvode, želim im puno ovakvih saradnji, kupaca i da ovaj posao potraje dugo.
-Sledeći na redu je JJ Losion, proizvod bez kojeg ne mogu već par dana, ODUŠEVLJEN sam njime. Ovaj losion je za dubinsko čišćenje lica, uništava bubuljice, skida masnoću sa t-zone lica. Nanosi se na čistu kožu, ne ispira se i preporučuje se da nakon nanošenja ovog losiona stavite hidratantnu kremu na lice. Cena ovog proizvoda je oko 500 dinara i za sve informacije im se možete obratiti na instagramu, jako su prijatni.
-Poslednja ali jednako važna jeste Delicija kozmetika iz Kragujevca, čiji proizvodi su preslatki, ja sam dobio zimsku kolekciju koja će se uskoro naći u prodaji. Ova linija ima miris mente, vanile i jako podseća na ledene kocke. Ova kozmetička kuća ima zaista raznovrstan asortiman proizvoda, koji su pritom u divnim pakovanjima i divno mirišu. Možete da posetite njihov sajt i već danas da naručite neki proizvod www.delicija.com .

I sada, kao što sam rekao često ćemo imati rubriku: Ljudi koji me inspirišu. Za ovu kolumnu izabrao sam divnu devojku Isidoru Bulajić iz Sombora. Koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike i medju prvima je imala sluha za moj rad i odmah je želela da ostvarimo saradnju. Ona je godinu dana u ovom poslu i za godinu dana napravila je jako veliko ime „Beautifully Ever After“ , njene proizvode koriste mnogi i svi su prezadovoljni. Za sada moj omiljeni je piling od kafe, gline i maslinovog ulja. Takodje, dobio sam i losion za telo od narandze i sapun od maslinovog ulja, koji će se naći u giveaway-u. Svi njeni proizvodi bazirani su na potpuno prirodnim sastojcima, kombinacija su hladno cedjenih ulja spojenih pčelinjim voskom i zamirisanih eteričnim uljima. Omiljeni Isidorin proizvod je lavanda cimet krema za lice i sapun za kosu od kokosa. Isidorin uzor i najveća podrška je njena sestra Milica, zbog koje je ona i počela sa proizvodnjom prirodne kozmetike. Isidora me je oduševila jednom rečenicom koja glasi: „Svaki kupac ima svog miljenika, a moji miljenici su moji kupci!“ . Dakle, ovoj vedroj i pozitivnoj devojci želim još puno puo miljenika i još puno godina u ovom poslu.

Nastavak u sledećoj kolumni.
Do sledećeg kuckanja, David. <3


About David

David je devetnaestogodišnjak koji se bavi modnim dizajnom, voli šminku, garderobu i mnogo drugih stvari. Rođen 17.07.1998. u Prokuplju. Od tada više ništa nije bilo isto, ko ga zna voli ga, ko ga ne zna ili mu se divi ili ga 'pak mrzi. Da li je to sa razlogom ili uopšte nemaju razloga, da li želite da ga bolje upoznate i naučite nesto novo o modi, šminki i ostalim stvarima? Na pravom ste mestu, dobro došli!
View all posts by David →