Oriflame Haul + POKLONI za vas | Kate’s Beauty Planet

Posle dužeg vremena evo me opet na Haos portalu i to sa jednim divnim poklonom za vas.

Skoro sam saradjivala sa profilom @oriflamekutak na instagramu, puno stvarčica sam kupila ali i dobila. U ovom postu ću vam pokazati šta sam odabrala za sebe a šta za vas ☺️ Ostanite do kraja teksta da vidite uslove za učestvovanje u ovom giveaway-u.

Prvi proizvod koji sam odabrala je Tender Care zaštitni balzam sa uljem od semena brusnice. Pakovanje je divno a tek miris! Prelepo mirise! Prava zimska nega.

Druga stvar je No Compromise maskara koja se može ukloniti vodom! Stvarno obećava, i jedva čekam da je isprobam.

Onda je tu i jedan sjaj za usne, u pitanju je Lip Sensation Whipped Cream u nijansi Strawberry Cake ? I vrlo je jagodičasta, mnogo mi se dopada.

Od stvarčica za šminkanje sam uzela još i kosu četkicu Fo2 i namenjena je nanošenju rumenila. Jako je mekana i prijatna a takodje i vrlo lepo izgleda. Kupil sam i jedan gumeni čistač četkica, ovakav nemam a bio je baš povoljan.

Za negu lica i tela sam dobila dve kreme za ruke i masku za lice sa pilingom. Kreme su divne i obe mirišu prelepo. Prva je Loving Care sa bademovim mlekom a druga je iz Golden Edition linije. Jedna je za vas a jedna za mene.


Maska za lice dolazi zajedno sa pilingom, koji je zadužen za čišćenje kože. Nakon pilinga se koristi maska koja matira i smnjuje pore.

loading…

To su svi proizvodi iz ovog haul-a a sada nešto za vas! Dakle, pobednik Giveaway-a će dobiti kremu za ruke, četku za rumenilo i sjaj za usne.

Pravila su sledeća:
Pratite @haos.rs na instagramu,
Pratite @oriflamekutak na instagramu
I naravno pratite @kates_beauty_planet.

Kada sve to odradite ostavite komentar u kome ćete tagovati nekoliko prijateljica ispod slike sa poklonima kod Oriflame kutka, gde će ova pravila takodje biti ispisana. Igramo se do 20. novembra, nakon čega ću objaviti pobednika.

Puno sreće svima!!! ♥️♥️♥️


About Katarina

Student fizike, mama i jako pozitivna osoba.
View all posts by Katarina →

4 thoughts on “Oriflame Haul + POKLONI za vas | Kate’s Beauty Planet

Comments are closed.