Nataša Aksentijević | #ZvezdeCitajuHaos

Razgovarao: David Ćurčić

Nataša Aksentijević je srpska filmska glumica, komičarka i TV voditeljka. Upravo radeći kao voditeljka TV emisije DNK stekla je nadimak Nataša DNK, ali i popularnost koju uživa kao jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji. Trenutno radi kao deo voditeljskog tima na TV Prva.

1. Kakva je razlika između Nataše kao male devojčice i Nataše danas?

-Nataša kao devojčica je možda isuviše ozbiljna u odnosu na ovu sada. Mada ovoj sada to iskustvo koje joj negde i dozvoljava svu tu neozbiljnost. Inače to su dve iste a potpuno različite osobe.

loading…

2. Momenat u životu koji ti je promenio život?

-Momenat koji mi je promenio život je rođenje moje ćerke. Sve je dobilo neki smisao. Potpuno su se promenili prioriteti. Ali koliko je ljubav porasla to je neizmerljivo.

3.Kada si 2004. završavala Univerzitet Braće Karić na odseku za glumu, da li si slutila da ćeš ipak završiti kao omiljeno TV lice i voditeljka veoma gledanih emisija? Da li si to želela?

-Nisam slutila,nisam priželjkivala , ali mi nije bilo ni daleko…zato što je to u opisu posla za koji sam se školovala. Ako to zadovoljstvo, moze da se nazove poslom.

4.Budući da si glumica i voditeljka, da li više prijatelja imaš iz jedne ili druge branše?

-Imam malo prijatelja i iz jedne i iz druge branše. Moji prijatelji se bave potpuno drugim poslovima.

5. I za kraj, da li imaš uzore, da li smatraš da je okej ugledati se na nekoga bilo da si dete ili odrastao čovek?

-Mislim da je ok , zašto da ne. Ako je neko darovit, dobar u tome što radi zasto da ne bude uzor. Iz raznih životnih oblasti imam različite uzore. Ali što se glume tiče Mira Banjac i Seka Sablic su žene bogovi.


About David

David je devetnaestogodišnjak koji se bavi modnim dizajnom, voli šminku, garderobu i mnogo drugih stvari. Rođen 17.07.1998. u Prokuplju. Od tada više ništa nije bilo isto, ko ga zna voli ga, ko ga ne zna ili mu se divi ili ga 'pak mrzi. Da li je to sa razlogom ili uopšte nemaju razloga, da li želite da ga bolje upoznate i naučite nesto novo o modi, šminki i ostalim stvarima? Na pravom ste mestu, dobro došli!
View all posts by David →