Multiaktiv Revita Derm Hyaluron Moisture Mask | Beauty corner by A

Ukoliko me pratite na Instagram-u znate koliko volim maske za lice, posebno one za hidrataciju kože. Kako sam u stalnoj potrazi za dobrim maskama, imala sam priliku da probam veliki broj maski, različitih proizvođača, međutim Multiaktiv je izašao na tržište sa konceptom sa kakvim se nisam susrela do sada.

Naime, radi se o kompletnom tretmanu nege koji obuhvata masku, serum i noćnu kremu u vidu trokomponentne maske, te na taj način kupovinom jedne maske zapravo imate 3 proizvoda potrebnih za negu.

Trenutno su u ponudi tri maske ovog tipa: Anti Age Collagen Lifting Mask, Exclusive Snail Repairing Mask i ova koju sam sa uživanjem koristila, maska za hidrataciju.

loading…

Reči proizvođača:

Kompletan tretman u 3 koraka
Multiaktiv tretman sa hijaluronskom kiselinom i biljnim ekstraktima, vraća svežinui hidratavciju najdubljim slojevima kože. Briše znakove umora i znakove starenja, obnavlja površinski sloj kože, vraća joj gipkost, elastičnost i mekoću. Tretman čine:
1. Aktivni serum koji snabdeva kožu hranljivim materijama koje joj nedostaju.
2. Maska od mikrofibera koja savršeno prijanja na kožu i svojim aktivnim sastojcima obezbeđuje intenzivnu, trenutnu i dugotrajnu hidrataciju kože.
3. Noćna krema koja stimuliše revitalizaciju kože, umanjuje simptome starenja, čini kožu glatkom , elastičnom i mekom na dodir.

Tretman sam odradila uveče, pre spavanja, po logici da sadrži i noćnu kremu koja je bogatija i masnija u odnosu na dnevne kreme, te nisam sigurna da li bi mi prijala za dan, iako imam suvu kožu.

Dakle, na očišćeno lice se prvo nanese aktivni serum. Količina koja se dobija je 1.5ml, što je i više nego dovoljno za celo lice, vrat i dekolte. Iznenadila sam se što je naglašeno da se serum nanese prvenstveno na predeo oko očiju i usana,a ostatak i na delove lica na kojima su bore, jer sam navikla da u uputstvu za upotrebu gotovo svih maski koje sam do sada koristila piše da se izbegava nanošenje na gorepomenute predele. Serum se lepo upija u kožu i čini mi se blago je zagladi.

Drugi korak je nanošenje platnene ili tzv. sheet maske koja je veoma natopljena tečnošću predivnog mirisa. Dopalo mi se što je maska lepo skrojena da naleže na lice, što nije bio slučaj sa nekim maskama ove vrste. Bile su ili prevelike, a neke čak i premale. Ova je taman kako treba. Masku ostaviti da deluje 20-30 minuta, a nakon uklanjanja maske ostatak tečnosti umasirati u lice. Ovaj deo ima 22 ml.

I poslednji korak je nanošenje noćne kreme koje ima 2 ml i kao i seruma, ima je i više nego dovoljno.
Efekat ove maske je fantastičan! Zaista možete videti da je koža jedra ,nahranjena i sveukupno izgleda lepše i sveže. Na dodir je meka i nežna. Ova maska je idealna za vas ukoliko imate suvu, umornu i dehidriranu kožu , bukvalno će je preporoditi za pola sata.

Masku sam kupila u Lilly drogeriji po ceni od 279 dinara.

Da li ste probali neku od Multiaktiv maski?
Koje maske vi volite?


About Anita

Mama jedne šmizle u stalnoj potrazi za kvalitetnim a pristupačnim proizvodima za negu i ulepšavanje.
View all posts by Anita →