Max Factor Masterpiece Nude paleta / Cappuccino Nudes / Kate’s Beauty Planet

Evo još jedne recenzije MaxFactor proizvoda. U paketiću koji sam dobila je bila i Masterpiece Nude paleta. Njoj sam se možda i najviše obradovala.

Izbor boja mi se jako jako dopao, nekako su svakodnevne a sam gradijent nijansi u njoj me je takodje oduševio. Nijansa cele palete je 01 Cappuccino Nudes.

Od osam nijasni čeriti su mat a četiri sjajne. Celokupna gramaža je 6.5 grama. Četkica u paleti mi se jedino ne svidja (ne volim sundjerčiće) ali imam dosta drugih tako da to nije problem. Najviše su mi se dopale treća i peta nijansa, obožavam ove Rose Gold nijanse.

Inače, ja se sa ovom paletom nisam snašla. Jednostavno ne umem da je koristim. Boje su prelepe, i odlično pigmentovane ali se previše brzo blendaju i ostane sve zamrljano. Kako dodajem nijanse tako jedna drugu guše i prosto mi se nije dopalo kako na kraju izgleda.

Možda će, ako koristim samo neku od nijansi u kombinaciji sa drugim paletama biti bolje. Svakako ću upotrebljavati ovu paletu, tražiću načine da se snadjem sa njom. Mislim da sam navikla na neke senke malo suvlje teksture, a ova se tako lako premazuje po kapku i toliko je meka i baršunasta, da imam utisak kao da je moja ruka pregruba za nju.

Sve karakteristike ove palete su zadovoljile moje kriterijume, osim toga kako izgledaju na mojim kapcima. Dobra pigmentacija, lepa tekstura, divne nijanse, ali ne stoje mi.

Paleta košta oko 1200 dinara i mislim da je ima u nijansama 03 Rose i 02 Golden. Meni je od te tri palete najlepša ova koju sam dobila.
Divna paleta svakako, pre kupovine isprobajte u drogeriji kako vam stoji i da li vam odgovara. Ukoliko neko od vas ima ovu paletu, volela bih da čujem mišljenje i utiske.

About Katarina

Student fizike, mama i jako pozitivna osoba.
View all posts by Katarina →