M²= MAJA&MAŠA | THE GLAM LIFE

Zdravo svima! Prošla nedelja mi je zaista bila haotična, paketi su pristizali, a ja kolumnu nikako nisam stigao da napišem. Ne znam za vas, ali ja se mnogo lakše organizujem kada imam više obaveza, što naravno znači da prošle nedelje i nisam imao previše obaveza. Ne bih vas previše davio svojim obavezama. Jer ste vi ovde kako biste se odmorili od svojih.
Vreme je konačno počelo da liči na zimu, i pravo je vreme da svoje jesenje kombinacije zamenite zimskim jaknama, kapama i šalovima. Naravno i o tome se treba voditi računa. Zato je tu Maša Jovanović, koja je svoje znanje iz ekonomije spojila sa svojom kreativnošću, napravila biznis plan i počela sa radom. Stvorila je svoj brend „Moj Šešir“, ime vam sve govori, Maša je šeširdžija. Ona uživa u kreiranju šešira i naravno obožava da ulepšava sve njene mušterije divnim i unikatnim šeširima. Najveći cilj je da njeni kupci budu zadovoljni i srećni dok nose njene predivne modele. Kada sam video Mašin profil odmah sam joj se javio i predložio saradnju, obožavam da saradjuejm sa domaćim brendovima, naročito kada su dizajneri mladi i kreativni ljudi. Od maše sam dobio divan šešir koji jedva čekam da nosim. Ko god voli šešire oduševiće se njeni radovima, cene su takodje jako pristupačne cene se krecu do 1700 din.

Ne znam da li ste čuli za Maju Čobanov, ali ste sigurno negde videli njene radove. Ova divna žena svojim kreacijama sve ostavlja bez daha. Njena nova kolekcija uskoro će izaći ali sam ja imao tu čast da vas pre mnogih izvestim o ovoj kolekciji. Maja je jedan od najautentičnijih dizajnera na ovim prostorima, njene kreacije su spoj prošlosti i budućnosti, dobrog i lošeg, crnog i belog. Nova kolekcija se uveliko krčka i sprema, iako dugo pratim rad ovog brenda, ova kolekcija će svakako biti meni posebno draga zato što ću pisati o njoj, tako da neće biti ničeg osim komplimenata ovaj put, za sledeći, Majo, ne garantujem. 😀 Šalim se naravno. Moram da kažem jednu činjenicu sa kojom će se verovatno mnogi složiti a to je da je trend cepanih i starih majica u Srbiju donela baš Maja i njen brend, čak i kada sam trend nije bio toliko aktuelan u svetu i kod nas. Moje mišljenje je to da ovaj brend ima blistavu budućnost ispred sebe i želim im da u narednoj godini budu još uspešniji.
About David

David je devetnaestogodišnjak koji se bavi modnim dizajnom, voli šminku, garderobu i mnogo drugih stvari. Rođen 17.07.1998. u Prokuplju. Od tada više ništa nije bilo isto, ko ga zna voli ga, ko ga ne zna ili mu se divi ili ga 'pak mrzi. Da li je to sa razlogom ili uopšte nemaju razloga, da li želite da ga bolje upoznate i naučite nesto novo o modi, šminki i ostalim stvarima? Na pravom ste mestu, dobro došli!
View all posts by David →