Llums Cosmetics, preporuka meseca | Beauty corner by A

Brend Llums ovog meseca slavi 1. rođendan, te mislim da priliči da sa vama podelim dva proizvoda koja su me oduševiila. U pitanju su puder i korektor.

Llums True Skin tečni puder je matirajući, hidratantni puder za sve tipove kože. Upakovan je u plastičnu tubicu i sadrži 30 ml proizvoda. U ponudi je 6 nijansi i podjednako su zastupljene tople, hladne i neutralne nijanse, mada mislim da fali još nekoliko svetlih nijansi , pa ako imate baš izrazito svetao ten, verovatno nećete naći onu koja će vam odgovarati. Cena ovih pudera je 569 dinara i može se kupiti u Lilly drogerijama.

loading…

Nijansa koju ja koristim je 02 Biscuit,najsvetlija i neutralnog je podtona. Miris je prijatan, ali se ne zadržava na koži nakon nanošenja.Tekstura je srednje gusta, lepo se razmazuje i blenda. Pokrivna moć mu je srednja,ali se može sasvim lepo nadograditi ka jačoj jer se ne suši prebrzo. Iako piše da je za sve tipove kože, nisam sigurna da li bi odgovarao onima sa izrazito masnom kožom, jer finiš koji daje nije potpuno mat, već, rekla bih, prirodno mat. Takođe, ako imate izrazito suvu kožu, neophodna je dobra hidratacija pre nanošenja pudera, jer može da se zakači za suve delove. Ima tendenciju da se preslikava, pa savetujem da ga ipak setujete veoma tankim slojem pudera u prahu i na taj način se ovaj problem rešava a i produži se trajanje pudera na licu.
Ukoliko tražite puder koji je lagan na licu, daje dobru pokrivnu moć i nije skup, predlažem da probate ovaj.

Drugi proizvod koji nikada ne preskačem u svojoj rutini šminkanja je korektor. Llums je izbacio i 4 tečna korektora pod nazivom Liquid Radiance Concealer.
Pakovanje je plastično sa preciznim sunđerastim aplikatorom na kome ostaje malo proizvoda, što se meni lično dopada, jer na taj način nema nepotrebnog trošenja proizvoda. Tekstura i pokrivna moć su lagane, s tim što može da se nadogradi još jedan sloj i dovede do srednje pokrivne moći, ali tamne podočnjake i neke veće nepravilnosti neće pokriti. Miris je blag, isti kao i miris pudera i isto se ne zadržava nakon nanošenja. Lako se blenda i potpuno se stapa sa kožom tako da nemate osećaj da ste bilo šta naneli na lice, a opet izgledate sveže.
Nije mi dodatno isušio predeo ispod očiju,niti se uvukao u porice i borice,mada ja korektor uvek setujem puderom u prahu, tako da ne znam šta bi se desilo kada se ne bi setovao. Nijansa koju trenutno koristim je 02 Natural.

Cena za 9 ml proizvoda je nešto ispod 350 din.
Da li ste probali nešto od brenda Llums?
Kakva su vaša iskustva sa Llums proizvodima?


About Anita

Mama jedne šmizle u stalnoj potrazi za kvalitetnim a pristupačnim proizvodima za negu i ulepšavanje.
View all posts by Anita →