Draga mama | MomDIY

Draga mama,

izvini za sve neprospavane noći, izvini za sve nepopijene kafe, za sve prekinute rečenice, za sva preskočena kupanja.

Izvini što nisam znala šta si sve uradila za mene pa sam ti rekla da me smaraš. Izvini ako sam izazvala ijednu suzu.

Izvini, tek sad te razumem. Razumem tvoju ljubav i brigu. Razumem tvoj strah i tvoju sreću. Razumem sve što radiš i zašto to radiš. Razumem zašto si sa mnom ostvarivala moje a ne svoje snove.

loading…

Hvala ti za svaki zagrljaj, za svaku toplu reč. Hvala ti za utehu i podršku, hvala ti za svaku sačuvanu tajnu, hvala ti za svaki podstrek i veru u mene.

Znam da me moja deca neće uvek razumeti, i da ću ih ponekad gušiti. Znam i da ću ih oraspoložiti i razljutiti, ali ako budem upola mama kao što si ti, moja deca će biti srećna, voljena i izrašće u dobre i vredne ljude.

Hvala ti mama.


About Jelena Savić

Po struci bibliotekar a po pripodi zaljubljenik u knjige, enterijer doma i kafu. Mama dve aždaje Filipa i Zoe. Zahvaljujući njima počela sam da pišem blog o našim raznim dogodovštinama, roditeljstvu i mnogim super gadgetima za decu. Želim da vas nasmejem, da razbijem neke predrasude i podelim neki savet. Na mom blogu možete pronaći upravo takve tekstove, datume događaja za trudnice i decu, recepte, ideje za opremanje sobe, a vidite i zašto se baš zovem MomDIY.
View all posts by Jelena Savić →