Dekoracija Doma | The Glam Life

Dekoracija doma je u ovom perodu veoma važna. Zato ću vam u ovoj kolumni pričati malo o dekoraciji. U svakom domu širom sveta novogodišnji praznici donose toplinu, radost i ljubav. Da bi sve to upotpunili potrebno je da ispoštujemo neka važna pravila. Još samo par dana i Nova godina je tu. U prošlom periodu ostvario sam par saradnji sa nekoliko firmi koje se bave samom dekoracijom domova, u ovoj kolumni čitaćete o „Lucerna Dekoracija“, „Ukrasi za Novu godinu i Božić“ i divnoj Emanueli i njenom brendu „Lady Boss Čokolina“.

Za početak počeću od Lucerne, kada sam prvi put pogledao njihov profil, oduševio sam se. Njihove dekorativne sveće krase domove širom Srbije. U ovom periodu sveće su jedan od sastavnih delova dekoracije, najčeće su to zlatne, crvene, srebrne ili zelene sveće, kako bi asocirale na Novu godinu. Veliki sam ljubitelj ukrasnih sveća, još kada su u pitanju sveće kakve radi Lucerna… Lucerna sveće nastale su pre 10 godina kao potreba umetničkog izražavanja. Od samog početka poslovanja, zauzeli su lidersku poziciju u izradi dekorativnih sveća za uređenje enterijera. Što se tiče strukture sveća, oni mogu uraditi kakvu god želite sveću, bilo kog mirisa, boje, dimenzije ili oblika. Kod njih takodje možete naći i personalizovane sveće , koje su, ako imate puno poslovnih saadnika, odlična ideja za poklone.Medju ljudima koji su mi pomogli oko dekorisanja doma su i „Ukrasi za Novu godinu i Božić“ , čiji su ukrasi za jelku zaista umetnička dela. Kugle koje sam ja dobio su belo-srebrne, i odlično su se uklopile uz ono što sam osmislio za ovu godinu. Njihova kreativna radionica nalazi se u Obrenovcu, gde i nastaju sva njihova umetnička dela. Kada sam ugledao njihove radove, bio sam očaran. Neke od najlpeših ukrasa pogledajte ispod:


Emanuela Bogdanović je student inženjerskog menadžmenta, pored toga što je student, Emanuela se bavi jednim jako slatkim i kreativnim poslom! Ona se bavi dekoracijama, slatkim dekoracijama, personalizacijom slatkiša i mnogim drugim stvarima. Asortiman: mini čokoladice (po komadu/u kutijama), čokolade (100gr, 200gr, 300gr), čestitke & diplome, vina & šampanjac, ljubavne tegle, magične kocke, kutijice „mlada“ i „mladoženja“, vizit karte, pozivnice, rođendanski i svadbeni baneri, toperi za mafine…itd. Njen najveći cilj je da njeni kupci budu zadovoljni njenim radovima, ja sam prezadovoljan! Dobio sam puno čokoladica koje je Emanuela savršeno odradila! Hvala ti puno! Želim ti srećne praznike!


Budući da je ovo poslednja kolumna u 2017oj godini, svima vama, koji čitate moju kolumnu želim puno ljubavi, zdravlja, sreće i puno ispunjenih želja! Svojim dragim saradnicima, da u sledećoj godini obnovimo i ojačamo saradnje i naravno želim im još puno prodatih proizvoda širom Srbije i regiona!
Vaš, David! <3

About David

David je devetnaestogodišnjak koji se bavi modnim dizajnom, voli šminku, garderobu i mnogo drugih stvari. Rođen 17.07.1998. u Prokuplju. Od tada više ništa nije bilo isto, ko ga zna voli ga, ko ga ne zna ili mu se divi ili ga 'pak mrzi. Da li je to sa razlogom ili uopšte nemaju razloga, da li želite da ga bolje upoznate i naučite nesto novo o modi, šminki i ostalim stvarima? Na pravom ste mestu, dobro došli!
View all posts by David →