BellaPierre | THE GLAM LIFE

Pre par nedelja sam dobio poklon od divne Dr.Dragane Drašković i njene firme „Torax Medica“ , koja je jedini i glavni uvoznik poznatog Američkog brenda mineralne kozmetike „BellaPierre“ i vlasnici su brenda „Siempre Diva by Edvard S“ . Kontakirao sam ovu firmu pre svega jer sam veliki fan mineralne kozmetike i imao sam prilike da čujem dosta dobrih komentara o ovom Američkom brendu.

Bellapierre Cosmetics je jedna od najbrže rastućih Američkih kompanija koja se bavi proizvodnjom mineralne šminke i lider je u tom polju.Svetska Zdravstvena Organizcija ima visoke standarde po pitanju organskih i mineralnih proizvoda i Bellapierre Cosmetics kao Američki lider u tom polju ima najbolje reference.
Širok spektar različitih boja proizvoda i činjenica da su svi bazirani na prirodnim sastojcima,čini ih pogodnim za sve tipove i tonove kože.
Proizvodi su sačinjeni od prirodnih komponenti i u svom sastavu osim 100% čistog pigmenta,UV zaštitnog faktora SPF15 i cinka,kao antioksidansa,ne sadrže hemikalije i druge aditive koji su u međuvremenu postali negativan industrijski standard.
ZAŠTO BELLAPIERRE?
-Odgovara svim tipovima kože
-Blagotvorno deluje na rozaceu,kuperozu,akne i slične upalne procese na koži
-Njen organski sastav i struktura su nehomogeni,što znači da omogućavaju vašoj koži da prirodno diše i onda kada ste primorani da istu šminku ne menjate u toku dana

MINERALNI PUDERI
100% organski,mineralni,5 u 1 hipoalergijski proizvod.Zamenjuje standardne korektore,tečne pudere,kamene pudere,pudere u prahu i fiksatore.Visoko pigmentisana formula omogućava maksimalnu pokrivnu moć,pri čemu ne remeti prirodne procese kože.Zbog visoke koncentracije cink-oksida,posebno je pogodan za osobe sa osetljivom,problematičnom kožom,rozaceom,kuperozom i drugim upalnim procesima.Puder je bez talka,voska,ulja,konzervansa i sl hemikalija.
Puder se proizvodi u 10 nijansi a kod nas su najzastupljenije MF003,MF004,MF005.
Puder se nanosi kabuki četkom kružnim pokretima utrljavanja.Što ga više utljavate,efekat je bolji ,koža je mekana poput svile a pore niste zatvorili.Manjom četkom možete prvo preći područja oko očiju,nosa i bradu a onda sa minimalnom količinom pudera prekriti celu površinu lica.


Na You Tube imate recenziju za puder na https://youtu.be/kRr5RmLwCUQ
Redovna cena pudera je 5000 din,akcijska(trenutna)3000 din, puder ima 9g i traje preko 6 meseci.
-Moji lični utisci u ovom puderu su veoma pozitivni, ta svilenkasta tekstura i to veoma lako nanošenje, samo su jedan od pokazatelja moći ovog pudera, koji je pored toga što je postojan i do 24h, sama pokrivenost je na veoma zavidnom nivou i mogu ga svrstati u full-coverage pudere. Od srca svim svojim čitateljkama preporučujem da isprobaju ovu kozmetiku. Svoj puder nabavite već danas!

Do sledećeg kuckanja, David. <3

About David

David je devetnaestogodišnjak koji se bavi modnim dizajnom, voli šminku, garderobu i mnogo drugih stvari. Rođen 17.07.1998. u Prokuplju. Od tada više ništa nije bilo isto, ko ga zna voli ga, ko ga ne zna ili mu se divi ili ga 'pak mrzi. Da li je to sa razlogom ili uopšte nemaju razloga, da li želite da ga bolje upoznate i naučite nesto novo o modi, šminki i ostalim stvarima? Na pravom ste mestu, dobro došli!
View all posts by David →