According to Tam Anikin svet Slider 

ANIKIN SVET: Honey, I’m home | episode 1

Otvorila je prozor i kroz njega pustila čitav novi svet. Tišinu je zamenio žamor glasova, zvuk automobila. U toplinu sobe ušao je hladan vazduh i miris kiše koja je neumorno padala. A volela je taj miris. Licem joj se raširio osmeh.

Kada je pre više od 14 sati stigla u stan, Anika se srušila na krevet i spavala sve dok je dobovanje kiše o prozor nije probudilo. Vratila se u svoj rodni grad posle skoro pet godina, a činilo joj se da je sve ostalo onako kako je i ostavila kada je u žurbi krenula pre toliko vremena.
Tada nije ni pomislila da će je očeva bolest zadržati van zemlje godinama. Ostavila je sve, školovanje, prijatelje, grad koji je volela… i njega. Daleko od svega započela je novi život, a sad kad je ponovo tu više nikoga nije imala.

Zašto si uopšte ovde? – upitala je sebe, po ko zna koji put, ali ni ovog puta nije imala odgovor.

Bio je kraj avgusta, ali je leto imalo pravu krizu identiteta. Ponašalo se kao jesen. Navukla je farmerke, preko obične bele majice ogrnula tanki džemper i puna samopouzdanja krenula na svoj prvi razgovor za posao.

Znala je da mnoge stvari mora da dovede u red… Znala je da mora da se javi starim prijateljima, znala je da će jednom morati da sretne i njega, da se vidi sa majkom… Sve je to čekalo i znala je da ništa neće biti lako. Ali korak po korak, rekla je sebi. Korak po korak.

NEXT
⇒ Episode 2
Episode 3
Episode 4

* Anikin svet zamišljen je kao priča u nastavcima, epizodama. Novi nastavci biće objavljivani nedeljom u 21 čas.

Sanjar navučen na knjige, kafu, čokoladu i instagram. Veruje da zvezde padalice i svećice na torti ispunjavaju želje. Pisac u duši. Autor bloga According to Tam.

Related posts

2 Thoughts to “ANIKIN SVET: Honey, I’m home | episode 1”

  1. Slavica Milovanovic

    Jedva cekam nastavak ?

Comments are closed.